Veelgestelde vragen

Hoe kan ik informatie en beeldmateriaal over mijn organisatie op de website plaatsen?

Op een gemakkelijke wijze kan je informatie en beeldmateriaal van jouw organisatie op de Gebiedswijzer plaatsen. Bovenin de website staat de knop Registreren, volg vervolgens de aangegeven stappen en binnen een paar minuten staat jouw organisatie op de Gebiedswijzer geregistreerd. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact met ons op!

Is het plaatsen van informatie gratis?

Het plaatsen van informatie op de Gebiedswijzer is gratis. Een handig middel om jouw organisatie in de schijnwerper te zetten.

Wat zijn de voordelen om aan de Gebiedswijzer mee te doen?

De Gebiedswijzer laat zien wat er allemaal te doen is in De Blokken. Jouw organisatie kan gratis informatie delen over de activiteiten en evenementen die plaatsvinden. Naast de website maken wij gebruik van social media om te laten zien wat er in jouw omgeving gebeurt!

Ik wil graag in contact komen, kan dat?

Heb je vragen over de Gebiedswijzer of wil je meer informatie? Je kunt contact met ons opnemen via de mail info@gebiedswijzer.nl of gebruik ons contactformulier.

Wie zorgt ervoor dat de website actueel is?

Dokter Schoonmaakorganisatie en Sedna zorgen ervoor dat de website actueel is. Help jij mee door actuele informatie toe te voegen over jouw organisatie?

Hoe is mijn privacy geregeld wanneer ik informatie op de website plaats?

Dokter Schoonmaakorganisatie en Sedna nemen jouw privacy en dat van anderen zeer serieus. Dit doen we volgens de huidige wet- en regelgeving. In onze privacyverklaring informeren wij je over de wijze waarop wij met jouw persoonlijke gegevens omgaan, de privacyverklaring is hier te lezen.